Bid-Manager

Arbetsuppgifter

Din uppgift som Bid Manager kommer att vara att öka företagets win rate på upphandlingar. För att effektivisera upphandlingsförfarandet kommer du att ägna dig åt omvärldsbevakning och marknadsundersökningar. Du kommer att samordna ditt och kollegornas arbete kring upphandlingar och kommer att ha många kontaktytor både internt och externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom upphandling, inköp eller liknande i kombination med relevant arbetserfarenhet. Du måste ha goda kunskaper kring LOU och vara duktig på att kommunicera i tal och skrift främst på svenska men även på engelska. Du bör ha erfarenhet av att hålla i presentationer och vi förutsätter att du kan använda dig av Excel och övriga Office-paketet utan svårigheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rollen innebär ett stort ansvar och du måste därför vara mycket strukturerad och snabbt kunna komma in i rollen och arbeta självständigt. Du måste också vara kommunikativ, lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Du har ett naturligt driv och kan ta rätt initiativ för att föra arbetet framåt.

Omfattning

Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Välkommen med din ansökan via Proffice rekryteringssystem senast den 14/8. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!

För information

För frågor kontakta rekryteringskonsult Eleonora Cronholm, eleonora.cronholm@proffice.se, 0725-786450.

Låter detta intressant? Kontakta gärna oss

Fält markerade med * är obligatoriska